Bemutatkozás

A Rockin’ Board TSE fő tevékenysége a gyermekek és felnőttek mozgáskészség-fejlesztésén túl az akrobatikus rock and roll sporttáncra jellemzően, párokban és formációkban történő versenyeztetés itthon és külföldön.

Az akrobatikus rock and roll a sport és táncművészet találkozása. Erre szakosodott tánciskolánk több mint tíz éve működik Budapesten és Pest megyében. A táncos gyermekek életkora 7 és 20 év közötti, de utánpótlás neveléssel már 4 éves kortól foglalkozunk.

Alapvető célunk, hogy a tánc fokozatos elsajátítása közben a gyerekek fellépéseken, táncbemutatókon és tudásszintjüknek megfelelő versenyeken vehessenek részt, de a műfaj iránt érdeklődőknek van lehetőségük a táncstílus hobbi szintű elsajátítására és művelésére is. Mindemellett az is célunk, hogy kialakítsuk a helyes testtartást, ritmusérzéket és azt a laza, de mégis erős izomzatot, amely nélkül ma a világszintű versenytánc elképzelhetetlen.Ezért a táncórák mellett a foglalkozások egy része jazz balett alapú tréning.

Tánctanáraink, edzőink sokoldalúan képzett szakemberek, akik hitvallása a gyermekek életre való felkészítése ezen a gyönyörű sportágon keresztül. Fő célunk megmutatni a csapathoz való tartozás érzését, mely egy biztos alapot ad a mindennapokhoz. Nem csak együtt küzdeni egy közös célért, hanem egymás sikereinek örülni. Új motivációkat és célokat építeni, és legfőképp a magabiztosságot megtanulni. Nem félni az ismeretlentől, a kudarctól, hanem túllépni és új célok felé haladni.

Mi segítünk egészségtudatossá és magabiztossá varázsolni gyermekét.

FARKAS GERGELY

Üzleti szakirányú főiskolai diplomám megszerzése mellett a Testnevelési Egyetem sportedző szakán végeztem. Akrobatikus rock and roll-lal 1991 óta foglalkozok. Aktív versenyzőként az 1996-ban rendezett junior világbajnokságon harmadik helyezést értem el, gyermekként számos országos verseny győztese és dobogós helyezettje voltam. Felnőtt „B” kategóriás versenyzőként háromszoros országos bajnok és Európa Kupa győztes 2011-ben. Az Év Sportolója 1996-ban és 2011-ben. Országos szintű és nemzetközi pontozóbíró, versenyfelügyelő. A Magyar TáncSport Szakszövetség akrobatikus rock and roll szakágának bizottsági tagjaként is aktívan részt veszek a sportág szakmai életében. 2017-ben az ÉV Sportvezetője cím büszke tulajdonosa. A Rockin’ Board TSE egyik vezetője.

FARKAS KRISZTINA

A Testnevelési Egyetem sportedző szakán végeztem, korábban az Államigazgatási Főiskolán szereztem diplomát, majd a Közgazdasági Egyetemen tanultam tovább. Gyerekkorom óta a tánc megszállottja vagyok, tizenöt éve pedig nem csak táncolok, hanem oktatom is az akrobatikus rock’n’roll-t. Az egyesület vezetése mellett országos szintű pontozóbíróként, versenyfelügyelőként is tevékenykedem. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy 2016-ban az ÉV Sportvezetője címet is én kaphattam meg.

WESSELÉNYI RÉKA

2000 szeptemberében kezdtem táncolni. Azóta a tánc teszi ki a mindennapjaimat. Legjobb eredményeim: Junior nagyformációban Világbajnokság 2. helyezés, Felnőtt nemzeti nagyformációban többszörös Magyar bajnoki aranyérem, Felnőtt nemzeti kis formációban többszörös országos győzelem. Büszkeséggel tölt el 2018-ban elért felnőtt nemzetközi nagyformációs Világkupa győzelmem és világbajnoki 5. helyezésem. 2013-ban végeztem el a Semmelweis Egyetem Akrobatikus rock and roll sportedzői szakát. Azóta a felnövekvő generációt tanítom a sport, tánc szeretetére.

reka.wesselenyi.rb@gmail.com
+36 30 696 6256

LABANICS RÉKA

2000-ben kezdtem el táncolni és azóta is aktív versenyző vagyok felnőtt kis- és nagyformációban is. Children, junior és felnőtt kategóriákban is jelentős sikereket értem el csapatommal. Eredményeim között van egy junior világbajnoki 2. helyezés, több Magyar Bajnoki győzelem különböző kategóriákban, éves ranglista elsőségek és 2013-ban felnőtt nemzeti nagyformációban a Köztársaság vándorkupát is megszereztük. 2014-ben szereztem meg az akrobatikus rock and roll sportedzői végzettséget. 2018-ban felnőtt Világkupa győzelmet és világbajnoki 5. helyezést értem el a formációmmal. A tánc az életem és ezt az érzést szeretném átadni a fiatalabb korosztálynak is.

reka.labanics.rb@gmail.com
+36 20 327 9960

Horváth Imola

imola.horvath.rb@gmail.com
+36 20 962 3388

Jankó Réka

reka.janko.rb@gmail.com
+36 70 977 5854